Leven vanuit hartsverbinding is waar onze kleine community voor staat. Verbinding met jezelf, elkaar en de natuur. We zijn bezig ons deels gemengd bos en deels dennenbos om te vormen tot een mooi, biodivers en voedselrijk bos. We nodigen je van HARTE uit om op 10 maart onze woongroep te leren kennen en een fijne ochtend in de natuur door te brengen, waarbij we ruimte gaan maken voor het voedselbos. Afronding doen we gezamenlijk met een  kopje soep. Wees welkom! Je kunt je aanmelden via eric.creemers@gmail.com.

Tipi wintervuur

Dit is een winter retraite voor mannen. We hebben inmiddels 3 edities achter de rug en het smaakt naar meer. Het duurt meestal een week van ongeveer 25 december tot 3 januari. De data van de volgende editie zijn nog niet bekend maar zodra dat wel het geval is dan zetten we ze online. Tot op heden gaat deelname nog via persoonlijke uitnodiging. Mocht je erg enthousiast zijn en meer informatie willen mag je altijd mailen naar: ruudvtienen@gmail.com

Zomergathering

Sinds 2022 houden we elk jaar onze Zomergathering die in het teken staat van 'Samen het leven vieren'. De gathering van 2023 vi plaats van 7 tot en met 10 september. 

Bos- en tuinweekenden

In het voorjaar en het najaar steken we met wie zin heeft de handen uit de mouwen, om actief in bos en tuin bezig te zijn en de plek mooier te maken.