Gezocht: Medebewoonster 

Hi! 

Ben jij de vrouw die net als wij heeft ontdekt, dat het leven in een community inspirerend, leerzaam en gezellig is? Of wil je dat graag gaan ontdekken? Hou je van natuur? Ben jij geïnteresseerd in gezamenlijkheid, verbinding en betrokkenheid? Maar hou je ook van je eigen ruimte? Neem je graag initiatief en durf je jezelf te laten zien? Dan ben je van harte uitgenodigd om een keer met ons te komen praten of je wellicht onderdeel van onze community kunt worden. 

Wij zijn Ruud van Tienen (39, freelance kok), Silvia Zupanc (48, zzp’er financiële dienstverlening) en Eric Creemers (57, documentairemaker en trainer/coach). Wij wonen nu drie jaar samen in het buitengebied van Weert, op een intiem en natuurrijk stuk bos in een groot woonhuis met een aantal bijgebouwen. We zijn gaan samenwonen vanuit een verlangen om deze prachtige plek in de natuur te bewonen en met anderen te delen. Er samen met vrienden en vriendinnen van te kunnen genieten door af en toe iets te organiseren. Feestje, etentje, vuurtje, zweethut, diepgaande gesprekken, retraites, klusdagen, etc. Ieder van ons drietal heeft een privéruimte in het huis die dient als slaapkamer en werkkamer. Alle andere ruimtes (woonkamer, keuken, serre, logeerkamer) en het hele 2 hectare landgoed delen we samen. We hebben een gezamenlijke visie over hoe we willen leven en hoe we het geheel verder vorm willen geven. 

Ieder van ons heeft zijn werk gedaan op het vlak van persoonlijke ontwikkeling waardoor we niet in conflicten blijven hangen maar erover praten en bereid zijn naar ons eigen aandeel te kijken. Wekelijks ontmoeten we elkaar rondom het liefdevolle aandacht geven aan ons landgoed en doen we samen klusjes in en rondom het huis. Het samen eten is geen must maar ontstaat wel steeds vaker. We zijn een woongroep waarin ieder zijn eigen ding doet en waarin we elkaar structureel ontmoeten. 

Wij zijn op zoek naar iemand van ongeveer tussen de 35 en 50 jaar oud. We vinden het fijn als je ervaring hebt met wonen in een gemeenschap, maar dat is geen vereiste. We vinden het wel belangrijk, dat je vermogen tot zelfreflectie hebt en ook interesse in persoonlijke ontwikkeling. We zoeken een persoon die actief sociaal is, die het niet alleen van toeval af laat hangen om samen iets te ondernemen, maar hier ook initiatief in neemt. Wanneer je interesse hebt, en wanneer we na onze kennismaking allen ja zeggen, zul je eerst een fase ingaan als aspirant-lid van de woonvereniging voor een jaar. Je betaalt voor die periode een maandelijkse vergoeding. Willen wij na deze periode verder met elkaar, dan is het de bedoeling dat je je als lid van de woonvereniging voor een kwart in het landgoed en huis inkoopt en dus mede-eigenaar wordt.

Mocht je geïnteresseerd zijn, of mocht je iemand weten, laat maar weten via het contactformulier

 

Veel liefs, Eric, Silvia & Ruud